Proizvodni pogon italijanske kompanije ,,GLM DOO Srbija’’ koja odnedavno posluje u Zrenjaninu posetio je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima

0
434

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa svojim saradnicima – zamenikom Sašom Santovcem i pomoćnicima Draganom Ćapinom, Simom Salapurom i Duškom Radišićem obišao je danas proizvodni pogon italijanske kompanije ,,GLM DOO Srbija’’ koji se nalazi u Pančevačkoj ulici na prostoru nekadašnjeg Minela.  Gradonačelnik je nakon obilaska rekao da je zadovoljan što ova italijanska kompanija posluje u našem gradu i samim tim otvara nova radna mesta za Zrenjanince.

Italijanska kompanija za proizvodnju izduvnih sistema za automobilsku industriju GLM Group zakupila je proizvodni prostor kompanije Minel u Zrenjaninu. Trenutno ima oko 45 zaposlenih a prema rečima direktora Radivoja Poljanca plan je da se u narednom periodu radi na proširenju opreme kao i broja zaposlenih.

Prema rečima gradonačelnika Čedomira Janjića, Grad Zrenjanin pregovara sa još nekoliko stranih investitora koji su najavili dolazak u naš grad, od kojih su razgovori sa dve kompanije u završnoj fazi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here