Prof. dr Vojislav Šešelj ocenio je da se rekonstrukcija Vlade Srbije priprema u vrlo osetljivom političkom trenutku i da treba da bude urađena temeljito

0
82

Predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj ocenio je da se rekonstrukcija Vlade Srbije priprema u vrlo osetljivom političkom trenutku i da treba da bude urađena temeljito.

Govoreći na konferenciji za novinare u holu Skupštine Srbije, predsednik Srpske radikalne stranke prof.dr Vojislav Šešelj je naglasio da se iz aktuelne Vlade “ moraju izbaciti i očistiti strani agenti , oni koji po svoje mišljenje odlaze u zapadne ambasade u Beogradu.Oni  su peta kolona i  tako godinama deluju, a u kritičnim momentima mogu odigrati ulogu Trojanskog konja ako se slučajno zateknu u Vladi Srbije“ rekao je prof.dr Vojislav Šešelj i dodao:

Odgovarajući na pitanje novinara, koje personalne promene u Vladi treba očekivati osim onih koje je pomenuo- Zorane Mihajlović i Zlatibora Lončara.

Kada je reč o predlogu zakona o prosvetnoj inspekciji i zakona o udžbenicima, koji je podnela Vlada Skupštini Srbije na usvajanje, prof. dr Vojislav Šešelj je rekao da će glasati protiv njihovog donošenja.

Predsednik Srpske radikalne stranke je dodao “da smo nekada imali centralizovano izdavanje udžbenika i javne konkurse svake treće godine i udžbenici su bili bolji“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here