Lider SRS prof. dr Vojislav Šešelj ocenio je da policija nema nikakvog osnova da zabrani najavljeni miting 6. maja u Hrtkovcima

0
138

Lider Srpske radikalne stranke prof. dr  Vojislav Šešelj ocenio je danas da policija nema nikakvog osnova da zabrani najavljeni miting radikala, 6. maja u Hrtkovcima, i dodao da je skup uredno prijavljen i da će biti održan.

 Prof. dr  Vojislav Šešelj je na konferenciji za novinare koja je održana u holu Skupštine Srbije, rekao “da svi srpski patrioti podržavaju ono što smo moj saborac Filip Stojanović i ja uradili pred Narodnom skupštinom , što smo izgazili hrvatsku ustašku zastavu i što sam ja opsovao ustašku majku članovima saborske delegacije “ istakao je lider radikala i dodao.

Prof.dr Vojislav Šešelj je odgovarajući na pitanje novinara: da li se incident sa hrvatskom zastavom zaista dogodio, rekao.

Govoreći o skupu u Hrtkovcima 6.maja, prof.dr Vojislav Šešelj je rekao da ne vidi razloge zašto bi bilo ko, pa i policija, zabranjivala skup u tom sremskom mestu.

Prof.dr Vojislav Šešelj je novinarima  još jednom detaljno opisao tok incidenta sa hrvatskom zastavom tokom posete delegacije hrvatskog Sabora.

Lider radikala je dodao “da kada su on i Filip Stojanović naišli nije bilo nikoga od obezbeđenja. Kada sam počeo da trgam zastavu priskočili su iz obe kancelarije , a njihov broj se povećao pa ih je na kraju bilo šestoro‚‚ – rekao je prof.dr Vojislav Šešelj.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here