U naselju Mužlja,u ulici Bratstva Jedinstva 33a otvorena je cvećara „Narcis“, prodavnica pogrebne opreme i naplatna služba JKP „Čistoća i zelenilo“.

 Novootvorena cvećara “Narcis” koja se nalazi u Mužlji je još jedna u nizu prodajnih objekata JKP „Čistoća i zelenilo“. U novom prodajnom objektu mogu se kupiti različite vrste cveća, staklenih i keramičkih posuda, ukrasnih traka, a ovde ćete pronaći i  aranžmane od suvog cveća i još mnogo toga. Takođe, građani će ovde moći da plate i račune za komunalne usluge bez provizije. Direktor JKP ,,Čistoća i zelenilo’’ Zoran Protić podsetio je na osnovne delatnosti ovog preduzeća a potom je istakao značaj novootvorene cvećare.

Stanovnike Mužlje smo pitali koliko im znači što je jedna ovakva cvećara otvorena u njihovoj okolini.

Otvaranjem poslovnih prostorija JKP „Čistoća i zelenilo“ omogućava stanovnicima Mužlje da dolaskom na jedno mesto mogu da završe sve, počev od kupovine raznovrsnog rezanog i saksijskog cveća do plaćanja računa, tako da neće zbog toga morati da odlaze u grad. Cvećara ,,Narcis’’ nalazi se u Mužlji, u ulici Bratstva Jedinstva 33a. Radno vreme cvećare i prodavnice pogrebne opreme je radnim danima i subotom u periodu od 7 do 20h a naplatne službe će raditi radnim danima u periodu od 8 do 16h.