Akcija stovarišta Ogrev koja će trajati od 04. do 11. maja 2018.

0
98

Iz ovonedeljne akcije koja će trajati od 04. do 11. maja Stovarišta Ogrev po veoma povoljnim cenama nude sledeće artikle: pločice, trimer, električne makaze, betonske stubove, cement, blok za zidanje i još mnogo toga.

Sve za vašu kuću na jednom mestu možete pronaći u Stovarištima Ogrev, kompletan gradjevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i ogrevno drvo i ugalj. Svaka nova akcija ove kompanije kreirana je tako da zadovolji potrebe kupaca različitih profila i prilalgođena je sezonskim potrebama.  U akciji koja će trajati od 4. do 11. maja po izuzetno povoljnim cenama možete pronaći sledeće artikle.

Svim kupcima su na raspolaganju izuzetno povoljni uslovi plaćanja. Svu kupljenu robu u Ogrevu možete platiti gotovinski,  čekovima građana na 6 mesečnih rata, putem administrativne zabrane, penzionim čekom, kao i svim vrstama platnih kartica. Stovarište Ogrev nudi svojim potrošačima kupovinu kompletnog asortimana robe sa prevozom. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova, i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima radnim danima od 7:30 do 15:30 i subotom do 7:30 do 13:30 časova.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here