Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj zatražio je danas od skupštinske većine da smeni predsednika Odbora Skupštine Srbije za evropske integracije Nenada Čanka

0
128

Predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj zatražio je danas od skupštinske većine da smeni predsednika Odbora Skupštine Srbije za evropske integracije Nenada Čanka.

Predsednik Srpske radikalne stranke je na konferenciji  za novinare u holu Skupštine Srbije rekao da koristi ovu priliku“ da alarmira srpsku javnost i rukovodstvo Narodne skupštine da Nenad Čanak nastavlja da divlja u zgradi Narodne skupštine .

Komentarišući incident u Jarku kada je došlo do manjeg sukoba sa pristalicama LDP-a, predsednik Srpske radikalne stranke je rekao.

Govoreći o ostavci ministra finansija Dušana Vujovića prof.dr Vojislav Šešelj je rekao da ona ne bi smela da bude samo formalna.

Prof dr Vojislav Šešelj je na kraju dodao da “ je u pitanju bio Mali ja bih rekao Mali , ali je bio Goran Vesić još manji , šta da radim kada volim da kažem istinu pa makar i grozno zabolelo“.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here