Dan OŠ Slavko Rodić iz Lazareva obeležen je prigodnim programom uz prisustvo delegacije Predstavništva Republike Srpske u Srbiji

0
229

Dan OŠ Slavko Rodić iz Lazareva obeležen je prigodnim programom, uz prisustvo delegacije Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

Delegacija Predstavništa Republike Srpske u Srbiji na čelu sa direktorom Mlađenom Cicovićem posetila je danas Mesnu zajednicu Lazarevo, a zatim su prisustvovali svečanom obeležavanju dana škole. Svečanosti, su prisustvovali i predsednik Skupštine grada Oliver Mitrović,kao i  predstavnici lokalne samouprave. Okupljenima se obratio direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović koji je izrazio zadovoljstvo što se nalazi u Lazarevu jer stanovnici u ovom mesta na najbolji način prezentuju zavičaj odakle on dolazi.

Potpredsednik saveta MZ Lazarevo Nenad Joksimović rekao je da škola nosi ime Slavka Rodića od ’63.godine i potom istakao značaj dolaska direktora Cicovića u ovu školu.

Ovom prilikom je direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović uručio knjige biblioteci OŠ Slavko Rodić a takođe su nagrađeni i najuspešniji učenici ove škole. Prisutni su mogli da uživaju u raznovrsnom i bogatom programu koji su pripremili učenici zajedno sa svojim učiteljima I nastavnicima

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here