Prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je da je kupio kuću u Hrtkovcima i najavio da će „bukvalno iz svake kuće“ u tom mestu izvesti po jednog svedoka

0
59

Predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je danas da je kupio kuću u Hrtkovcima, i najavio da će „bukvalno iz svake kuće“ u tom mestu izvesti po jednog svedoka u postupku koji će pokrenuti pred žalbenim većem Mehanizma za međunarodne krivične sudove u Hagu.

Predsednik Srpske radikalne stranke je novinarima u holu Skupštine Srbije objasnio da je novac za kupovinu kuće uplatio na račun svog sina Mihajla, pošto nije mogao na svoj račun koji je imao u Komercijalnoj banci. On je rekao da mu kuća u Hrtkovcima treba za odmor, rad i pisanje, kao i da će u njoj biti smeštene prostorije Mesnog odbora Srpske radikalne stranke, ali i glavna kancelarija komiteta za njegovu odbranu pred Haškim tribunalom.

Prof dr Vojislav Šešelj je dodao da svi moraju biti ravnopravni u životu , radu i u ispunjavanju svih društvenih obaveza kao i u ostvarivanju svih prava koje pruža naš sistem ,ali brak je po definiciji zajednica muškarca i žene.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here