Gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić i predstavnik kompanije NIS, Salavat Munipov, obišli su kupalište Peskara

0
343

Gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić i predstavnik kompanije NIS, Salavat Munipov, obišli su kupalište Peskara, koja će od sutra i zvanično otvoriti vrata za sve posetioce. Kompanija NIS donirala je talpu koja je postavljena na novom delu ovog kupališta.

Radovi  traju, a zrenjaninska peskara već izgleda sasvim drugačije. Prošireni deo ovog popularnog kupališta biće više nego atraktivan. Novi suncobrani, ali i talpa upotpuniće ugođaj svim posetiocima. Saradnja grada Zrenjanina i kompanije NIS i ovoga puta dala je rezultate. Društvena odgovornost ,  a u interesu građana svakako je primarna , poručili su predstavnici kompanije NIS prilikom obilaska Peskare, a u društvu gradonačelnika i njegovih saradnika.

Prošireni kapaciteti i planirane mnogobrojne manifestacije potvrđuju tezu da će ovo biti najposećenije kupalište u ovom delu Banata. Grad Zrenjanin , ove godine  uložio je 7 miliona dinara kako bi zrenjaninska kupališta bila preuređena i spremna za početak sezone.

I kao što ste i čuli, kupališna sezona biće i zvanično otvorena sutra u prepodnevnim satima. Niz manifestacija, al ii državno prvenstvo u bič voleju. Nadamo se da će nas vreme poslužiti , te da ćemo svi moći da uživamo u novom izgledu peskare.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here