Beogradska poslovna škola i grad Zrenjanin potpisali su sporazum o saradnji

0
150

Beogradska poslovna škola i grad Zrenjanin potpisali su sporazum o saradnji. Sporazum su potpisali Čedomir Janjić i direktor ove ustanove, Đuro Đurović u sali gradskog Veća grada Zrenjanina.

Ulaganje u mlade naraštaje i njihovo obrazovanje, ključno je za uspeh svake nacije. Zrenjanin, kao grad fakulteta nastavlja svoje delovanje u tom pravcu, te je tako, pored brojnih sporazuma sa privatnim fakultetima, univerzitetima i višim školama, potpisan i sporazum sa jednom državnom. Naime, sporazum o saradnji između grada Zrenjanina i Beogradske poslovne škole, potpisan je u Sali gradskog Veća. Kvalitetno obrazovanje, a što je još bitnije, dostupno svima,upravo to je cilj ovog sporazuma, poručio je prvi čovek ove obrazovne ustanove, profesor doktor Đuro Đurović.

Želimo da naša deca ostanu u našem gradu, te činomo sve da im obezbedimo adekvatne uslove, pre svega za školovanje, poruka je gradonačelnika Janjića.

Višedecenijska tradicija Beogradske poslovne , kontinuirana fleksibilnost i otvorenost za inovacije i usklađivanje sa savremenim trendovima i zahtevima okruženja, pre svega, privrede i društva, osavremenjeni programi, stručan i kvalitetan nastavni kadar, impozantan prostor u centru grada, dobra tehnička i tehnološka opremeljenost, doprineli su da je ova Škola postala lider u Srbiji i regionu u edukaciji stručnih profila iz oblasti finansija i računovodstva, menadžmenta, informatike, marketinga i trgovine, poreza i carina.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here