U multimedijalnoj sali gradske kuće održana je konferencija za novinare povodom početka manifestacije „Korzo fest“

0
93

U multimedijalnoj sali gradske kuće održana je konferencija za novinare povodom početka manifestacije „Korzo fest“ koja će se ove godine održati od 20. Jula do 11. Avgusta.

 Osmi put za redom u glavnoj gradskoj  ulici, Bulevar Kralja Aleksandra Karađorđevića,na platou ispred Vodotornja i stare Robne kuće odvijaće se bogat i zanimljiv kulturno-zabavni i muzički program kako za odrasle, tako i interesantne  radionionice i dešavanja  za naše  najmlađe sugrađane. Prepoznata i podržana od strane  sugrađana i lokalne samouprave u organizaciji Turističke organizacije grada Zrenjanina, ova manifestacija upotpuniće kulturni i zabavni program našeg grada i omogućiti da svi posetioci i ove godine, tokom vrelih letnjih noći, uživaju u raznovrsnom i bogatom kulturnom  programu.

Tokom četiri vikenda,svakog petka i subote, počevši od 20.jula, u vremenu od 18 do 24 časa, na dve lokacije u gradu prikazivaće se razni kulturni sadržaji, poput radionica starih zanata, takmičenja brojnih aktiva žena u pravljenju kolača ,lutkarske predstave, i mnogi drugi programi. a po prvi put , ove godine biće organizovano  takmičenje pod nazivom“ Korzo kviz“, u kome će naši sugrađani pokazati koliko poznaju naš grad, a za najbolje biće obezbeđene vredne nagrade.

I ove, kao i prethodnih godina, na platou ispred stare Robne kuće, nas čuveni akademski slikar, Viorel Flora, organizovaće slikarske radionice za decu, kao i prodajnu izložbu radova, koje će „Flora i prijatelji“ ponuditi posetiocima.

Početak ovogodišnjeg „Korzo festa“ u petak 20. Jula, na platou ispred Vodotornja, obeležiće , i svakako obradovati nastup naše poznate grupe „Apsolutno romantično“.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here