KZN povodom održavanja prvenstva u odbojci na pesku

0
150

U Multimedijalnoj sali gradske kuće održana je konferencija za novinare povodom održavanja prvenstva Srbije u odbojci na pesku, koje će se odžati ovog vikenda na peskari.

Drugi masters turnir u odbojci na pesku, koji će  peti put za redom biti organizovan u našem gradu, počeće u petak 20.jula u 16 h, na proširenom i uređenom gradskom  kupalištu Peskara. Bič volej karavan trajaće do nedelje,  kada je predviđeno odigravanje finalnih mečeva , kako u ženskoj tako i u muškoj kategoriji. Turnir  ove godine dobija i međunarodni karakter , a do sada se za prvenstvo Srbije u odbojci na pesku prijavilo 42 ekipe.

Organizatori ovog takmičenja očekuju lepo vreme tokom vikenda, kao i dobru  posećenost, a za sve one koji još uvek ne znaju pravila i način igre predsednik komisije za odbojku na pesku OSS, Siniša Antonić je rekao”

Pored vrhunskih uslova na Peskari i lepog vremena , svi  posetioci zrenjaninskog kupališta,moći će da uživaju u ovom sportu ,  bodre  zrenjaninske predstavnike , kako u ženskoj , tako  i u muškoj konkurenciji. U nedelju od 16 h  je predviđeno odigravanje ženskog  finala,  a od  17h posetioce očekuje dvoboj u muškoj konkurenciji koji će odlučiti  pobednika.Organizatori su za nedelju i proglašenje pobednika, takodje najavili i dolazak nekog od osvajača medalje na poslednjoj  Olimpijadi  u Sidneju .

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here