Predsednica Vlade Ana Brnabić posetila je Toplički kraj

0
141

Predsednica Vlade Ana Brnabić posetila je Toplički kraj, a obilazak je započela u Prokuplju gde se sastala sa predsednikom opštine Aleksandrom Simonovićem i gradskim rukovodstvom.

Premijerka Ana Brnabić je u razgovoru sa čelnicima Prokuplja istakla da su u narednom periodu za taj grad planirana tri projekta koja će Vlada Srbije podržati kako bi Prokuplje “stalo na noge”. Ana Brnabić je tokom susreta sa predstavnicima lokalne samouprave  rekla da je ‘’najznačajniji projekat izgradnja auto-puta Niš-Priština, zatim izgradnja nove industrijske zone u tom gradu koja će služiti za privlačenje novih investitora i otvaranje novih radnih mesta , a treći je projekat premeštanja Opšte bolnice u zgradu Doma zdravlja.

Premijerka je nakon sastanka, zajedno sa direktorom Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Markom Blagojevićem i predstavnicima Ministarstva zdravlja, obišla Dom zdravlja Prokuplje.
Ana Brnabić i potpredsednik Vlade Rasim Ljajić  sa saradnicima posle Prokuplja posetili su I opštinu  Kuršumlija, gde su se sastali sa predstavnicima lokalne samouprave.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here