Prvog dana manifestacije „ Dani Piva „ na Trgu slobode organizovan je„ Gomeks -porodični dan“

0
130

U ponedeljak 27.avgusta, prvog dana trideset treće manifestacije „ Dani Piva „ u Zrenjaninu na Trgu slobode organizovan je„ Gomeks -porodični dan“ u okviru kog su se održale humanitarna akcija „ Penal za život“ i dečiji karaoke festival „ Soundlovers mini“

Veliki broj naših sugrađana koji se okupio na Trgu slobode već prvog dana tradicionalne manifestacije Dani piva, imao je prilike da prisustvuje „Gomeks-porodičnom danu“ u okviru kog se prvi put u našem gradu održala humanitarna akcija „Penal za život“.Kompanija „ Gomeks „ kao generalni pokrovitelj ove akcije ostvarila je veoma uspešnu saradnju sa humanitarnom fondacijom „ Zajedno za život“ tokom proleća ove godina. Tim povodom na Trgu slobode , mališani kao i njihovi roditelji i svi posetioci imali su priliku da učestvuju tako što su šutirali penale našim poznatim golmanima ,ali i da doniraju sredstva u humanitarne svrhe i tako pomognu fondaciji za lečenje obolele dece.

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ organizator akcije „Penal za život“ je već imala prilike da uspešno sarađuje sa „ Gomeksom“ , te se i ovog puta rado odazvala njihovom pozivu.

Među stativama , gol je branio i naš poznati golman Partizana i nekadašnji reperzentativac Ivica Kralj.

Među mnogobrojnim mališanima koji su imali prilike da šutiraju penale našim proslavljenim golmanima Ivici Kralju i Danilu Dači Pustinjakoviću, našli su se Vukašin i Lazar koji su podelili svoje utiske sa nama.

U okviru Femili deja održao se i 4.ti po redu Mini Soudlavers, festival na kojem su deca pevala karaoke, a generalni pokrovitelj kompanija „ Gomeks“, je za pobednike , ali i sve učesnike pripremila vredne poklone.

Čast da otvori festival i probije led na bini i razgali publiku svojim glasom imala je Nikoleta, nakon čega je i Andrej zanimljivim izborom pesme izmamio veliki aplauz publike

Prvo mesto na ovogodišnjem „Soundloversu“ osvojio je Jovan Medarević, drugo mesto pripalo je Jovanu Budorinu, dok je treće mesto zauzela Hana Švan. Ovogodišnji 33. po redu „Dani piva“ su pored zabavnog,edukativnog,sportskog i turističkog karaktera pridodali ovoj manifestaciji i dozu humanosti, i ovom prilikom prikupili značajna sredstva za Fondaciju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here