Održana konferencija za novinare povodom 2. Kupa Vatrogasnog saveza Vojvodine

0
160

U Multimedijalnoj Sali Gradske kuće održana je konferencija za novinare povodom 2. Kupa Vatrogasnog saveza Vojvodine koji će biti održan u nedelju,2.septembra, u okviru manifestacije “Dani piva”

Povodom održavanja Kupa Vatrogasnog saveza Vojvodine u sklopu manifestacije “Dani piva”, u Multimedijalnoj Sali Gradske kuće održana je konferencija za novinare na kojoj su govorili predsednik Vatrogasnog saveza Vojvodine Ljubica Krnjaić, sekretar Gradskog vatrogasnog saveza Dragan Jajić kao i predstavnici lokalne samouprave. Početkom jula meseca održano je državno prvenstvo u Zaječaru nakon čega je postignut dogovor da svaka sredina iz svojih stručnih kadrova da odgovarajuću proporcionalnu količinu koja će pomoći državno prvenstvo saopštio je sekretar Gradskog vatrogasnog saveza Dragan Jajić i dodao .

Predsednica Vatrogasnog saveza Vojvodine Ljubica Krnjaić je istakla da najviše dobrovoljnih vatrogasaca i dobrovoljnih društava ima upravo Zrenjanin zbog čega je i domaćin ovog takmičenja.

KUP Vatrogasnog saveza Vojvodine biće održan na Gradskom stadionu, u nedelju, 2. septembra sa početkom od 9 časova. Za sve učesnike pripremljen je veliki broj medalja, pehara kao i zahvalnica i diploma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here