Otvaranje manifestacije „Dani piva“

0
116

33. Dani piva zvanično su otvoreni na Žitnom trgu. Prve večeri Zrenjaninci su uživali u koncertima Garavog sokaka i Željka Vasića
Tradicionalnom zdravicom glumca Prvoslava Zakovskog i vatrometom na Žitnom trgu zvanično su otvoreni 33.po redu Dani piva

Zrenjanin će u narednih nekoliko dana biti domaćin ljubiteljima piva ali i svima onima koji će doći da uživaju u koncertima ili nekim drugim sadržajima koji su ponuđeni na čak 15 lokacija. Čast da otvori ovogodišnju manifestaciju imao je proslavljeni fudbaler Zoran Tošić Bambi, koji nije krio zadovoljstvo što je upravo njemu pripala čast da se obrati Zrenjanincima ovim povodom.

Sjajnu atmosferu već prve večeri Dana piva napravili su Garavi sokak i Željko Vasić. Publika je u velikom broju došla da uživa u njihovim hitovima koje su horski pevali. Bane Krstić iz grupe Garavi sokak istakao je da ovo nije njihov prvi nastup na Danima piva koje je ocenio kao izuzetno uspešnu i zapaženu manifestaciju.

Negde oko 23h na binu je izašao pevač pop muzike Željko Vasić i pesmom ,,Ti i ja’’ otpočeo svoj koncert pred zrenjaninskom publikom. Bio je ovo njegov prvi nastup na Danima piva a uoči početka koncerta podelio je svoje utiske i otkrio da mu se dopada koncept manifestacije jer okuplja veliki broj posetilaca.

Više hiljada posetilaca prošetalo je Zrenjaninom kako bi uživali u jednoj od najvećih manifestacija u Srbiji. Pored koncerata publika je uživala i u dramskom, dečijem, sportskom ali i kulturno-umetničkom programu i tako će biti sve do nedelje, 2.septembra kada će Dani piva zvanično biti zatvoreni.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here