Pogledajte koja je to urnebesna komedija nasmejala zrenjaninsku publiku

0
294

U okviru manifestacije „ Dani Piva“ u gradskoj bašti odigrana je pozorišna predstava „ Čekajući ministra“ urnebesna komedija koja je nasmejala mnogobrojnu zrenjaninsku publiku.

Pozorišni komad „ Čekajući ministra’’ u režiji Semira Gicića, koji je ujedno i jedan od aktera ove urnebesne komedije, izveden je u prepunoj gradskoj bašti. Predstava koju je izvela odlična glumačka ekipa na čelu sa Lidijom Vukućević, Milanom Pajićem i Semirom Gicićem, nasmejala je do suza zrenjaninsku publiku. Radnja predstave je smeštena u ruiniranoj kafani, u kojoj novi vlasnik ima zakazanu večeru sa ministrom u vladi Srbije. Čekajući ministra troje aktera, novi vlasnik kafane Bratislav Zaguz, ekscentrični dizajner enterijera Mario Stajler i konobarica Lidija, pevačica u pokušaju, besomučno se svađaju dok novi gazda pokušva da sredi situaciju i pripremi kafanu za ministrov dolazak. Autora, režisera i glumca Semira Gicića upitali smo kako je došao na ideju da napiše scenario baš na ovu tematiku.

 

Glavni i odgovorni „ krivac“ za dobru atmosferu i osmehe na licima posetilaca bio je producent Ljubiša Šljapić.

Predstava „ Čekajući ministra „ na repertoaru je već 5.sezonu i puni sale širom naše zemlje i regiona i za nju se uvek traži karta više.Ana Kokić i Lidija Vukićević, čine ovaj ansambl i smenjuju se u ulozi konobarice, a svaka na svoj način maestralnom glumom oduševljava publiku. Zrenjaninska publika nije štedela aplauze za sjanu glumačku ekipu koja je oduševila prisutne posetioce.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here