Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu raspisala je drugi konkursni rok za upis studenata u prvu godinu osnovnih strukovnih studija

0
311

Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu raspisala je drugi konkursni rok za upis studenata u prvu godinu osnovnih strukovnih studija.

Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu budućim studentima nudi izvanredne uslove studiranja, male studijske grupe, izuzetno kvalitetan nastavni kadar, veliki broj opremljenih laboratorija, multimedijalne i računarske sale, internet, bogatu biblioteku kao i najpovoljnije troškove školarine za samofinansirajuće studente. U drugom upisnom roku ima slobodnih mesta i na budžetu i na samofinansiranju saopštio je profesor dr Milorad Rančić, direktor Visoke tehničke škole stukovnih studija u Zrenjaninu.

 

Profesor Rančić je ovom prilikom predstavio i novine koje se očekuju od nove školske godine.

Upis studenata u drugom konkursnom roku vršiće se od 10. do 14.septembra u periodu od 9 do 13h. Studenti druge i treće godine mogu se upisati 17,18, i 19. septembra.

Bliže informacije o uslovima upisa i potrebnim dokumentima mogu se pronaći na sajtu škole www.vts-zr.edu.rs, ili putem broja telefona 023/562-389 kao i na facebook stranici škole.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here