Visoki funkcioneri Republike Srpske posetili su naš grad u sklopu manifestacije Dani Srpske u Zrenjaninu

0
101

Visoki funkcioneri Republike Srpske posetili su naš grad u sklopu manifestacije Dani Srpske u Zrenjaninu.

Povodom Dana Republike Srpske u Zrenjaninu predstavnici lokalne samouprave upriličili su prijem za ministra za ekonomske odnose i regionalnu saradnju u Vladi Republike Srpske Zlatana Klokića, ministra saobraćaja i veza Neđu Trninića i direktora Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađena Cicovića. Bila je ovo prilika da se razgovara o mogućnostima saradnje privrednih subjekata iz Republike Srpske sa privrednicima iz Zrenjanina. Nešto više o tome rekao je Zlatan Klokić, ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju u Vladi Republike Srpske.

 

Ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske Neđa Trninić, pohvalio je ovom prilikom grad Zrenjanin rekavši da je on najperspektivniji grad u Srbiji.

Predstavništvo Republike Srpske ima osnovni zadatak da unapređuje i podstiče saradnju Republike Srpske i Srbije. O manifestaciji Dani Srpske koja se održava punih 6 godina u Srbiji a 3 godine u Zrenjaninu govorio je Mlađen Cicović, direktor Predstavništa Republike Srpske u Srbiji.

Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji organizuje manifestaciju Dani Republike Srpske u Srbiji u želji da se građanima Srbije predstavi kultura, umetnost, nauka, prosveta i privreda Republike Srpske.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here