Iz JKP ,,Vodovod i kanalizacija’’ obaveštavaju da je u toku redovno očitavanje vodomera korisnika usluga u gradu kao i u šest naseljenih mesta.

0
108

Iz JKP “Vodovod i kanalizacija” obaveštavaju da je u toku redovno očitavanje vodomera korisnika usluga u gradu kao i u šest naseljenih mesta. Naglašavaju da je obaveza korisnika da omoguće pristup vodomeru.

Nakon podele računa za avgust mesec započeto je redovno očitavanje vodomera korisnika usluga JKP “Vodovod i kanalizacija” u Zrenjaninu i naseljenim mestima – Kleku, Melencima, Banatskom Despotovcu, Stajićevu, Botošu i Čenti. Očitavanje će trajati do kraja septembra i biće nastavljeno nakon podele računa za septembar mesec. Nešto više o tome rekao je Siniša Gajin, rukovodilac službe za informisanje JKP “Vodovod i kanalizacija”.

 

Korisnici mogu stanje svojih vodomera prijaviti na tri načina: telefonom svakog radnog dana od 7:30 do 13:30h na jedan od sledećih brojeva: 535 – 773 i 530 – 344, zatim SMS porukom na broj 064 811 60 99 ili slanjem mejla na sluzba.ocitavanja@vikzr.rs. Prilikom poziva, u sms poruci ili mejlu potrebno je da korisnik navede ime i prezime, adresu i stanje vodomera. Bitno je da korisnici, bez obzira na način javljanja, prijave stanje vodomera između 20.i 25.u mesecu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here