Službi pedijatrije Opšte bolnice “Đorđe Joanović” uručena donacija obezbeđena u akciji “Deca deci”

0
160

Predstavnici škole New age school posetili su Službu pedijatrije Opšte bolnice “Đorđe Joanović” kako bi uručili donaciju koju su obezbedili u akciji “Deca deci”.

Petu godinu za redom škola New age School organizuje humanitarne akcije čiji je prihod namenjen renoviranju Službe pedijatrije Opšte bolnice “Đorđe Joanović”. Tim povodom su predstavnici škole na čelu sa vlasnicom Matildom Vencel posetili odeljenje pedijatrije gde je i predstavljena donacija koja je obezbeđena u sklopu akcije “Deca deci”. Nešto više o tome rekla je PR škole New age Dorotea Knežević.

 

Ispred Opšte bolnice “Đorđe Joanović” obratila se dr Tatjana Stanković, rukovodilac Službe pedijatrije, koja se zahvalila svim učesnicima ove akcije a istakla je i u čemu se ogleda pomenuta donacija.

 

Pored škole New age, donaciju odeljenju pedijatrije je obezbedio i dr Tomislav Stevanović, pedijatar, koji je istakao da je veoma zadovoljan što na ovakav način može da pomogne a takođe je najavio i neke nove akcije koje će biti realizovane u narednom periodu.

Polaznici škole „New Age School“ istakli su zadovoljstvo što na ovaj način mogu da pomognu deci kojoj je neophodna pomoć u lečenju.

Kako je više puta istaknuto, saradnja će se nastaviti, biće obezbeđene nove donacije kako bi mališani bolničke dane podneli što bolje i prijatnije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here