Najnovija akcija Ogreva trajaće od 5.do 12.oktobra tokom koje po veoma povoljnim cenama možete pronaći robu vrhunskog kvaliteta

0
85

Ovonedeljna akcija u Ogrevu obuhvata pločice, staklene mozaike, blok za zidanje i još mnogo toga po najpovoljnijim cenama u gradu.

U stovarištima Ogreva možete pronaći sve za vašu kuću na jednom mestu, kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i ogrevno drvo i ugalj. Najnovija akcija Ogreva trajaće od 5.do 12.oktobra tokom koje po veoma povoljnim cenama možete pronaći artikle koje je predstavio Dragan Stanjević.

Stovarišta Ogreva posluju na tri lokacije. U Železničkoj ulici bb, na Lazarevačkom drumu bb kao i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 18 časova, i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima radnim danima od 7:30 do 15:30 i subotom do 7:30 do 13:30 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here