Zoran Petrović – posle dužeg vremena naše sudije pojavljuju se na međunarodnoj sceni gde sude i finala velikih fudbalskih takmičenja

0
698

Predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Zoran Petrović izjavio je da se posle dužeg vremena i naše sudije pojavljuju na međunarodnoj sceni gde sude i finala velikih fudbalskih  takmičenja.

Privođenje fudbalskog sudije Srđana Obradovića podiglo je svojevremeno veliku prašinu u srpskom fudbalu i ukazalo je na probleme koji dugo postoje, a niko nije reagovao. Pre godinu dana proslavljeni fudbalski sudija Zoran Petrović je postavljen za predsednika Sudijske komisije našeg  fudbalskog saveza. Petrovića smo pitali kakvo je stanje u sudijskoj organizaciji zatekao prilikom preuzimanja funkcije i kako sada ocenjuje sitiaciju kada je reč o sudijskom kadru u Srbiji.

Jedan od naših najboljih sudija svih vremena Zoran Petrović se vratio u domaći fudbal kako bi povratio poverenje između klubova i ljudi u crnom koji je bio na istorijski niskom nivou. Do njegovog dolaska u svakom kolu Superlige dešavalo se da su timovi bili nezadovoljni suđenjem, dok su se arbitri sa druge strane, žalili na pritisak vlasnika klubova i članova uprava.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here