Od 25. do 29. marta u Kristalnoj dvorani memorijalni turnir „Igrajmo za 16“

0
128

U multimedijalnoj sali gradske kuće održana je konferencija za medije na kojoj je najavljen turnir u malom fudbalu „Igrajmo za 16“, koji će naredne nedelje biti održan u našem gradu

Od 25. do 29. marta u Kristalnoj dvorani po 7. put u našem gradu biće održan memorijalni turnir u malom fudbalu „Igrajmo za 16“, koji se od 2000. godine održava u znak sećanja na tragično nastradale zaposlene RTS-a tokom NATO bombardovanja zgrade ove televizije 23. aprila 1999. godine. Pored grada Zrenjanina veliku podršku održavanju ovog turnira u organizacionom smislu pružili su i Sportski savez grada Zrenjanina i Javna ustanova „Sportski objekti“.

Na konferenciji za medije obaveljeno je i žrebanje za ovaj turnir. Prvog dana turnira, u ponedeljak 25. marta sastaće se ekipe saveza za školski sport i Čistoće  i Gradske uprave i ETŠ „Jovan Trajković“, 26. marta snage će odmeriti Vatrogasci i Vojvoda Stepa, kao i TF „Mihajlo Pupin“ i ekipa Vodovoda i kanalizacije. Pobednici ovih parova će svoje  utakmice odigrati 27. marta dok je finale zakazano za petak 29. mart.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here