Gradonačelnik Janjić sa saradnicima posetio vaterpolo klub „Proleter“

0
268

Predstavnici gradske vlasti posetili su danas vaterpolo klub „Proleter“ kako bi članovima ovog kluba uručili sportsku opremu uz želju da postignu dobre rezultate u predstojećoj takmičarskoj sezoni

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je sa svojim saradnicima posetio vaterpolo klub „Proleter“ gde je razgovarao sa novim rukovodstvom kluba o planovima za narednu sezonu, a pored toga članovima ovog kluba uručio je i bade mantile i peškire. Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura u izjavi za medije istakao je da Grad Zrenjanin ima odličnu saradnju sa nacionalnim granskim sportskim savezima i da je takva saradnja uspostavljena i sa Vaterpolo savezom Srbiji pa je tako naš grad bio domaćin i reprezentativnih i utakmica finala kupa Srbije.

Vaterpolo klub „Proleter“ sada broji 70 takmičara u više uzrasnih kategorija, a novembra prošle godine izabrano je i novo rukovodstvo kluba. Za predsednika kluba izabran je Dragoljub Bjeloglav, koji je istakao da je cilj kluba u narednom periodu da seniori zaigraju u prvoj ligi, ali i da se vaterpolo omasovi u našem gradu.

Zrenjanin je prošle godine bio domaćin važnih reprezentativnih utakmica, ali i domaćin utakmica finala kupa Srbije što je dovelo do povećanja interesovanja za ovaj sport u našem gradu.

Vaterpolo klub „Proleter“ vrši i upis novih članova svakog radnog dana od 20:30 u prostorijama kluba na gradskom bazenu, a svi zainteresovani informacije mogu dobiti i putem telefona  0600514250 i 0642317951

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here