Održano finale kviza za decu ,,Ko će bolje, ko će pre’’

0
130

U Velikoj sali Kulturnog centra održano je finale kviza za decu ,,Ko će bolje, ko će pre’’. Organizatori ovog kviza su Predskolska ustanova i Kulturni centar

U organizaciji Predškolske ustanove i Kulturnog centra Zrenjanina od 11.do 15.marta po šesti put održan je kviz za decu pod nazivom ,,Ko će bolje, ko će pre’’. Kviz je namenjen deci predškolskog uzrasta, edukativnog je i zabavnog karaktera a osmišljen je sa ciljem da se na jedan veseo i zabavan način kroz igru prezentuju vaspitno-obrazovne aktivnosti vaspitača i dece. U kvizu su učestvovale pripremne grupe vrtića Leptirić, Crvenkapa, Dečja radost i Biberče. Veliko finale održano je u Kulturnom centru Zrenjanina a nešto više o propozicijama i igrama rekla je Tatjana Lojović, pomoćnik direktora Predškolske ustanove. Tatjana Lojović je ovom prilikom najavila i naredne aktivnosti Predškolske ustanove.

Prvo mesto u kvizu ,,Ko će bolje, ko će pre’’ osvojio je vrtić Leptirić, drugo vrtić Crvenkapa a treće mesto sa istim brojem bodova podelili su vrtići Dečja radost i Biberče. Svim učesnicima kviza tj. takmičarskim ekipama uručene su i prigodne nagrade.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here