Futsal selekcije Srbije i Azerbejdžana u Zrenjaninu 15. aprila

0
176

U ponedeljak, 15. Aprila, od 19 časova u Kristalnoj dvorani futsal reprezentacija Srbije odigraće prijateljsku utakmicu sa selekcijom Azerbejdžana. Tim povodom u multimedijalnoj sali gradske kuće održana je konferencija za medije.

 Futsal reprezentacija Srbije će se u okviru priprema za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u ponedeljak 15. Aprila od 19 časova u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu sastati sa selekcijom Azerbejdžana. Utakmicu su na konferenciji za medije održanoj u multimedijalnoj Sali gradske kuće najavili pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura I trener KMF “Sas” Milivoje Simo Batinica. Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura je napomenuo da će se I na ovoj utakmici sprovoditi akcija “Sportom za bolje sutra” koja za cilj ima unapređenje uslova obrazovanja I bavljenja sportom mladih te da će karta za ovaj meč koštati simboličnih 50 dinara. On je iskoristio priliku da pozove Zrenjanince da dođu, napune Kristalnu dvoranu I navijaju za našu reprezentaciju, ali I da bodre KMF “Sas” na prvenstvenoj utakmici koju igra u utorak 16. Aprila od 19 časova.

Futsal reprezentacija Srbije će pre utakmice sa Azerbejdžanom odigrati dva meča sa reprezentacijom Brazila u Nišu 10. I u Beogradu 12. Aprila dok će Azerbejdžan odmeriti snage sa Letonijom 11 I 12. aprila. Selekcije Srbije I Azerbejdžana će pored susreta u Zrenjaninu utakmicu odigrati I u Požarevcu 16. Aprila. Pre meča u Zrenjaninu u ponedeljak u Kristalnoj dvorani utakmicu će odigrati kadetska reprezentacija Srbije I kadeti KMF “Brodarac”.

Pored spektakla u ponedeljak I utorak je rezervisan za futsal s obzirom da će KMF “Sas” u okviru 20. Kola Druge futsal lige Srbije odigrati odlučujuću utakmicu za ulazak u Prvu ligu Srbije protiv ekipe Zemuna koja se nalazi na prvom mestu na tabeli te iz KMF “SAS” pozivaju Zrenjanince da dođu I na ovu utakmicu I da ih podrže u jurišu na plasman u Prvu ligu.  Ova utakmica biće odigrana od 19 časova u Kristalnoj dvorani.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here