Pedijatrijskoj službi uručena je donacija

0
219

Na Pedijatrijskoj službi Opšte bolnice Zrenjanin, Baletski studio „Stage”, udruženje „Budimo ljudi” i Kulturni centar Zrenjanina  uručili su humanitarnu pomoć prikupljenu održavanjem dečje baletske predstave ,,Lepotica i zver’’.

Baletski studio „Stage”, udruženje „Budimo ljudi” , Kulturni centar Zrenjanina i Predškolska ustanova uručili su Službi pedijatrije vrednu donaciju u vidu U pitanju je saradnja koja traje punih 7 godina a o tome je nešto više rekla dr Tatjana Stanković, rukovodilac Službe pedijatrije. Ona se ovom prilikom i zahvalila svima koji su učestvovali u pomenutoj donaciji.

Direktor Kulturnog centra Goran Marinković izrazio je zadovoljstvo što je akcija uspešno realizovana i ove godine.

Direktor Predškolske ustanove Vladimir Petrović podsetio je da je u pitanju tradicionalna akcija i da PU ima svoj vrtić na dečjem odeljenju. Takođe je istakao i kolika je ovakav vid pomoći značajan.

Ove godine su odigrane tri humanitarne predstave istakla je Aleksandra Tot ispred baletskog studija Stage. Ona je rekla da će se napraviti i nova predstava za sledeću godinu kako bi se tradicionalna akcija nastavila.

Članovi baletskog studija „Stage”, podelili su utiske o svom učešću u ovoj humanitarnoj akciji.

Prema rečima dr Tatjane Stanković do 2020.godine u planu je obnova sanitarnih čvorova, podova u sobama gde se nalaze majke pratilje kao i obnova medicinskih šaltera u Službi pedijatrije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here