U Pokrajinskoj vladi uručena su 254 ugovora za unapređivanje i korišćenje poljoprivrednog zemljišta

0
91

U Pokrajinskoj vladi uručena su dvesta pedeset četiri ugovora predstavnicima jedinica lokalnih samouprava i nosiocima poljoprivrednih gazdinstava po osnovu pet  konkursa, koji se odnose na unapređivanje i korišćenje poljoprivrednog zemljišta.

U Pokrajinskoj vladi uručena su dvesta pedeset četiri ugovora predstavnicima jedinica lokalnih samouprava i nosiocima poljoprivrednih gazdinstava po osnovu pet  konkursa, koji se odnose na unapređivanje i korišćenje poljoprivrednog zemljišta. Za realizaciju ovih ugovora Pokrajinska vlada obezbedila je oko trista pedeset miliona dinara. Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević je ovom prilikom naglasio da će Pokrajinski sekretarijat zajedno sa lokalnim samoupravama raditi zajedno na uređenju kanalske mreže kako bi se poboljšalo odvodnjavanje, kao i na uklanjanju divljih deponija sa državnog poljoprivrednog zemljišta.

Pokrajinska vlada za dve i po godine je za uređenje kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja obezbedila šest stotina devedeset četiri miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here