Đurađ Jakšić: Nema razloga da izbori budu održani van redovnih termina

0
211

Predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Novom Sadu Đurađ Jakšić izjavio je da nema razloga da izbori budu održani van redovnih termina i da nema valjanog  razloga da dođe do razdvajanja lokalnih,pokrajinskih i republičkih izbora.

Politički analitičari se slažu u oceni da je manje verovatno da parlamentarni izbori u Srbiji budu održani u junu ove godine, navodeći da bi bilo bolje da budu na proleće 2020. godine, jer bi do tada vlast i opozicija imali vremena da postignu konsenzus oko uslova za njihovo održavanje. Kako se u Srpskoj radikalnoj stranci komentarišu najave mogućih izbora i licitiranje sa datumima, glasilo je pitanje koje smo postavili predsedniku Gradskog odbora SRS  u Novom Sadu Đurađu Jakšiću.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na jednoj od sednica Predsedništva izjavio da bi do izbora moglo doći ili u junu ove godine ili na proleće 2020.g. On je rekao da ih neće biti na jesen jer od 1. septembra počinju unutarstranački izbori  koji će biti okončani pre kraja godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here