Ivan Kostić: Televizija Pink se potpuno stavila u službu režima

0
140

Poslanik Srpskog pokreta Dveri u Skupštini Sdrbije Ivan Kostić rekao je da se Televizija Pink potpuno stavila u službu režima jer se u njenim programima neprestano i lažno optužuju politički protivnici predsednika Srbije da su fašisti , nasilnici i slično.

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradivić izjavio je da je zagovornik toga da jedna od protestnih šetnji “Jedan od pet miliona” ide ka televiziji Pink jer, kako je rekao, ona je “važniji nacionalni servis” od Radio-televizije Srbije. Od te ideje se međutim odustalo , pa je nekoliko čelnika Saveza za Srbiju na platou ispred zgrade TV Pink položilo venac u znak sećanja na Olivera Ivanovića. Koliko je ta privatna televizija doprinela stvaranju negativne medijske atmosfere u Srbiji, pitali smo poslanika Srpskog pokreta Dveri Ivana Kostića.

Potpisnici Sporazuma sa narodom uputili su krajem marta zahtev Regulatornom telu za elektronske medije da televiziji Pink izrekne meru zabrane objavljivanja programskih sadržaja informativnog karaktera u trajanju od trideset dana, a potom i meru oduzimanja nacionalne frekvencije kao javnog dobra koje se „kontinuirano zloupotrebljava“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here