Ministar Zoran Đorđević u Poseti Zrenjaninu

0
103

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je grad Zrenjanin i tom prilikom je održao radni sastanak sa čelnicima lokalne samouprave a u nastavku posete je obišao Centar za socijalni rad.

Grad Zrenjanin posetio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i tom prilikom je održao dva sastanka sa čelnicima lokalne samouprave i rukovodiocima Centra za socijalni rad. Bilo je reči o radu opštine, sredstvima koje država izdvaja ali i o rekonstrukciji zgrade Centra za socijalni rad. Ministar Đorđević je tim povodom rekao sledeće:

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić istakao je da se ministar Đorđević ovom prilikom upoznao sa trenutnim stanjem kada je u pitanju Centar za socijalni rad a potom se osvrnuo na budžet za 2019.godinu kada su u pitanju socijalna davanja.

Namera je da se u narednom periodu unapredi rad Centra za socijalni rad u Zrenjaninu. Kako je istakao ministar Đorđević, 9.maja će održati sastanak sa predsednikom Pokrajinske vlade Igorom Mirovićem gde će biti reči o problemima koji postoje u Pokrajini a sve u cilju da se ova sfera socijale i boračkih prava unapredi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here