Dejan Miletić: Albanici i dalje iritiraju kosovske Srbe

0
264

Direktor Centra za pročavanje globalizacije dr Dejan Miletić izjavio je da rukovodstvo kosovskih Albanaca i dalje nema nameru da stane sa svojim iritirajućim odnosom prema kosovskim Srbima.

Aleksandar Vučić  je izjavio da Priština upadom specijalnih jedinica kosovske policije na sever Kosova i Metohije i hapšenjem Srba, primorava srpske policajce da budu “gori Albanci od Albanaca”, što oni neće biti, te je istakao da im je konačni cilj da uhapse komandanta policije za sever KiM. Šta bi mogli da budu razlozi ovog najavljenog hapšenja komandanta policije na severu Kosova i Metohije i zašto baš sada, pitali smo direktora Centra za pročavanje globalizacije dr Dejana Miletića.

Pojedini kosovski mediji su preneli da će se nedavna akcija na severu Kosova „nastaviti“ i da lista osoba za hapšenje, pre svega pripadnika Kosovske policije, nije konačna. Mediji su potvrdili da je cilj akcije bilo hapšenje i šefa operative regiona Sever Kosovske policije Željka Bojića ali kako je navedeno, u vezi „sa slučajem ubistva Olivera Ivanovića“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here