Majski kotlić u dnevnom centru Naša priča

0
292

Tradicionalno druženje uz “Majski kotlić” organizovano je u dnevnom centru “Naša priča” osnovne i srednje škole “9. maj”.

Tradicionalna manifestacija „Majski kotlić“ koju organizuje Osnovna i srednja škola „9.maj“ iz Zrenjanina, održana je osmu godinu zaredom u dnevnom centru „Naša priča“. I ove godine manifestaciju su uveličali gosti i prijatelji škole a nešto više o samom događaju i takmičenju rekla je direktorka škole Snežana Vukić.

U ime lokalne samouprave manifestaciju je posetio zamenik gradonačelnika Saša Santovac koji je istakao da grad Zrenjanin podržava sve aktivnosti OSŠ ,,9.maj’’ i dodao da će grad u narednom periodu pomoći kako bi ovakvi sadržaji bili još kvalitetniji.

Podršku ovoj manifestaciji pružila je i kompanija Gomex ispred koje se obratio marketing menadžer Nedeljko Golušin. Istakao je da Gomex sa OSŠ 9.maj ima dugogodišnju saradnju.

Dnevni centar “Naša priča” smešten je u objektu u gradskom vlasništvu, u naselju “Zeleno polje” i formiran je s ciljem da obezbedi dnevni smeštaj za mentalno nedovoljno razvijene osobe koje završavaju školovanje u Osnovnoj i srednjoj školi “9. maj”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here