Obilazak postrojenja za preradu vode

0
134

Predstavnici  lokalne samouprave, zrenjaninske opozicije i građani posetili su postrojenje za preradu pijaće vode gde su obavili razgovor sa direktorom firme Sinertek Nenadom Obradovićem

Postrojenje za preradu vode obišli su predstavnici lokalne samouprave, funkcioneri političkih partija u Zrenjaninu i zainteresovani građani. Dočekao ih je direktor firme Sinertek Nenad Obradović koji ih je uputio u rad postrojenja i probleme zbog kojih zdrava pijaća voda još uvek nije zvanično puštena. Prema njegovim rečima građevinski radovi su kasnili zbog vremenskih uslova iako je 80% delova za postrojenje stiglo.

Članovi zrenjaninske opozicije pozvani su da prisustvuju obilasku postrojenja a u razgovoru sa članom pokreta Dosta je bilo Igorom Ratkovićem saznali smo da određene nedoumice još uvek nisu otklonjene a na pitanje da li su zadovoljni današnjim obilaskom i razgovorom sa čelnim ljudima odgovorio je sledeće:

Tokom današnjeg susreta saopšteno je i da je jedna izraelska kompanija postala vlasnik 50 posto kapitala „Gruppo Zillio“ DOO, koja je izgradila postrojenje za preradu vode. Najavljeno je i  da su sve aktivnosti oko puštanja postrojenja u rad u završnoj fazi i kako je više puta rečeno, zdrava voda bi trebalo da poteče u toku jula meseca.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here