Treća po redu Riznica donjeg Potisja

0
105

U Multimedijalnoj sali gradske kuće najavljena je treća po redu manifestacija „Riznica donjeg Potisja“, koja će biti održana 13. jula sa početkom u 10 časova, na izletištu Tisa, kod Žabaljskog mosta

Organizatori manifestacije „Riznica donjeg potisja“, koja se održava po treći put su Udruženje „Lokalni edukativno-ekološki izazov – LEEI“, Grad Zrenjanin i Mesna zajednica Aradac, a prijatelji manifestacije su Ustanova „Rezervati prirode“, Turistička organizacija grada Zrenjanina i Javno preduzeće „Gradska stambena agencija“. U ime grada sve Zrenjanince na manifestaciju, uz želju da ona svake godine ima sve više posetilaca,  pozvao je pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.

Kako ističu organizatori manifestacije njen cilj je da podstakne naše sugrađane da borave na Tisi, da promoviše gastronomske specijalitete ovog područja, ali i da se svi gosti manifestacije upoznaju sa prirodnim lepotama i drugim vrednostima potisja.

Za takmičenje u kuvanju tiskog soma kotizacija je 2000 dinara, a takmičarima će biti obezbeđeno po 2 kg  ribe, prostor i sto za pripremu paprikaša. Proglašenje pobednika, podela nagrada i zahvalnica planirani su za 15 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here