Sanacija vodovodne mreže i dalje u toku

0
186

Havarija na magistralnom vodu vodovodne mreže koja se dogodila u ponedeljak delimično je sanirana i potpuno vodonabdevanje uspostavljeno je u utorak oko 13 časova. Dalji radovi na sanaciji neće uticati na vodosnabdevanje građana. Kompletna sanacija havarije na vodovodnoj mreži u ulici Žarka Zrenjanina očekuje se za 2-3 dana.

U ponedeljak, 8. jula oko 11 časova došlo je do havarije većih razmera na magistralnom vodu gradske vodovodne mreže u ulici Žarka Zrenjanina. Ovakvi kvarovi su, kako kažu iz JKP “Vodovod I kanalizacija” veoma retki i dešavaju se jednom u periodu od 5 do 10 godina, ali kada se dogode njihova sanacija je kompleksna i zahteva višečasovno angažovanje celokupne infrastrukture ovog preduzeća. Oko 13 časova narednog dana, zahvaljujući velikim naporima radnika Vodovod-a vodosnabdevanje u gradu je u potpunosti stabilizovano.

Ispumpavanjem vode nastavlja se rad na sanaciji kvara, a kompletan završetak radova očekuje se za 2 do 3 dana. Ovi radovi neće uticati na vodosnabdevanje, te će građani imati uredno i redovno snabdevanje vodom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here