Na izletištu „Tisa“ održana je manifestacija „Riznica donjeg potisja“

0
144

Na izletištu „Tisa“ u subotu, 13. jula održana je manifestacija „Riznica donjeg potisja“, u okviru koje je organizovano takmičenje u kuvanju paprikaša od tiskog soma, koje je okupilo 34 ekipe.

Treću po redu manifestaciju „Riznica donjeg potisja“ organizovali su Udruženje „Lokalni edukativno-ekološki izazov – LEEI“, mesna zajednica Aradac i Grad Zrenjanin, a manifestacija je, kao i prethodnih godina organizovana na izletištu „Tisa“. U ime Grada Zrenjanina prisutne je pozdravio pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić, koji je izrazio zadovoljstvo što je ova manifestacija održana i što se odazvao veliki broj ljudi, a rekao je i da je ovo bila prilika da pokažemo kakvi smo domaćini.

U okviru ovogodi[nje manifestacije organiyovano je takmičenjue u kuvanju paprikaša od tiskog soma, a pored toga predstavili su se I vinari, medari I rakijaši, a pripremljen je I zabavni program.

Suorganizator ovog takmičenja je Udruženje paraplegičara Banata, čiji članovi su paprikaš pripremali zajedno sa članovima Udruženja zrenjaninskih penzionera

Na takmičenju u kuvanju paprikaša od tiskog soma učestvovale su 34 ekipe.

Takmičari, ali i svi gosti manifestacije učestvovali su u druženju kraj Tise i već sada se raduju narednom susretu za godinu dana

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here