Završen turnir državnog prvenstva u odbojci na pesku

0
250

Na terenima zrenjaninskog kupališta „Peskara” nedelju 14.jula završen je turnir državnog prvenstva u odbojci na pesku.

Četvrti turnir prvenstva Srbije u odbojci na pesku završen je u nedelju 14. jula. na zrenjaninskom kupalištu Peskara gde su nastupili najbolji  srpski odbojkaši na pesku. Grad Zrenjanin je i ove godine, već tradicionalno bio domaćin četvrtog po redu od ukupno sedam turnira državnog prvenstva, “Bič-volej lige Srbije 2019”. Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura je istakao da je dobra saradnja grada Zrenjanina i Odbojkaškog saveza Srbije rezultirala da se po 6 put u našem gradu održi jedan od turnira bič volej karavana.

Predsednik komisije za odbojku na pesku Odbojkaškog saveza Srbije, Siniša Antonić je pohvalio grad Zrenjanin za organizaciju ovog takmičenja.

Posle tri dana takmičenja najbolje u ženskoj konkurenciji bile su Mirjana Drobnjak i Milica Beljanski, a u muškoj konkurenciji najbolji su bili Ivan Loznić I Stafan Basta. Oni su nam ovom prilikom rekli kako su zadovoljni ovogodišnjim plasmanom.

Ovogodišnji šampionat Srbije počeo je 14. juna u Loznici, a do sada su odigrani i turniri u Paraćinu,Velikom Gradištu I Zrenjaninu. Posle Zrenjanina, letnji odbojkaški karavan seli se u Bač (26-28. jul) i Beograd (8-10. avgust), da bi u Somboru, od 15. do 17. avgusta, bio odigran završni, finalni turnir ovogodišnjeg takmičenja zvanično nazvanog “Banka Poštanska štedionica liga u odbojci na pesku”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here