Položen kamen temeljac za izgradnju stanova za pripadnike snaga bezbednosti

0
102

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević su položili kamen temeljac za izgradnju stanova za pripadnike snaga bezbednosti u tom gradu.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević su položili kamen temeljac za izgradnju stanova za pripadnike snaga bezbednosti u tom gradu. Brnabić je u obraćanju poručila da je projekat izgradnje ovih stanova način da se iskaže zahvalnost ljudima koji svaki dan stavljaju svoje živote u opasnost da bi životi ostalih građana bili zaštićeni i bezbedni. Ona je navela da projekat izgradnje stanova govori i o tome da Vlada veliki akcenat stavlja na domaću građevinsku industriju, naglasivši da tokom gradnje najmanje osamdeset odsto materijala mora da bude domaćeg porekla.

Svečanom početku izgradnje stanova prisustvovali su i potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministar odbrane Aleksandar Vulin, kao i pokrajinski premijer Igor Mirović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here