Otvoreni 34. Dani piva u Zrenjaninu

0
88

Tradicionalna manifestacija Dani piva otvorena je na Trgu slobode tradicionalnom zdravicom, vatrometom kao i koncertima Đorđa Davida i Alena Islamovića. 34. Dani piva trajaće do nedelje, 1. septembra.

Na otvaranju Dana piva posetiocima su se zatim obratili direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina Zoran Ljubotina i pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić koji je poželeo posetiocima da uživaju u programu.

Direktor Turističke organizacije Zoran Ljubotina istakao je da je organizacija Dana piva protekla u najboljem redu, a potom je rekao da se ove godine očekuje rekordna posećenost.

Muzički deo prve večeri Dana piva bio je rezervisan za nastupe rok zvezda Đorđa Davida i Alena Islamovića na Žitnom trgu. Uoči koncerta Đorđe je rekao da će publika, pored proverenih hitova, imati priliku da čuje i nove pesme sa albuma koji izlazi u oktobru.

Dobar rok zvuk mogao se čuti i u nastavku večeri kada je na binu izašao Alen Islamović koji je pred zrenjaninskom publikom pevao puna dva sata. Prve utiske podelio je sa nama nakon koncerta i tom prilikom je rekao da se rock and roll vraća na velika vrata, kao i da pesme za nastup bira prema reakciji publike.

Manifestacija Dani piva trajaće do nedelje, 1.septembra, a posetioci će moći da pogledaju programe na 40 lokacija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here