Najavljen međunarodni turnir u stonom tenisu u našem gradu

0
96

U multimedijalnoj sali gradske kuće održana je konferencija za medije na kojoj je najavljen međunarodni turnir u stonom tenisu koji će biti održan u našem gradu od 24. do 28. septembra.

Naredne nedelje naš grad biće domaćin prestižnog turnira u stonom tenisu na kom će se nadmetati 34 kadetske i juniorske reprezentacije. Turnir su na konferenciji za medije održanoj u multimedijalnoj sali najavili direktor turnira Goran Kocić, član stonoteniskog kluba „Banat“ koji je tehnički organizator turnira Ilija Majstorović i pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura, koji je izrazio veliko zadovoljstvo što je naš grad domaćin ovako važnog međunarodnog turnira, koji će ugostiti veliki broj i stonotenisera i sudija i drugih sportskih radnika iz velikog broja zemalja.

Direktor turnira Goran Kocić rekao je da će na turniru učestvovati 212 stonotenisera kadeta i juniora iz 34 zemlje , kao i da će se turnir odvijati na 16 stolova. Svečano otvaranje zakazano je za ponedeljak, 24. septembar, od 14:30 minuta.

Na turniru u našem gradu nadmetaće se i članovi zrenjaninskog stonoteiskog kluba „Banat“, od kojih se očekuje dobar nastup i dobri rezultati, a sam turnir značajan je za razvoj njihove igre i sticanje iskustva u igri na značajnim međunarodnim takmičenjima, rekao je Ilija Majstorović , član stonoteniskog kluba „Banat“ koji je tehnički organizator turnira.

Međunarodni turnir za kadete i juniore Serbia youth open, svetski pro tour premium serijal, počinje 24. i trajaće do 28. septembra, a mečevi će se igrati u Kristalnoj dvorani.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here