Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović posetio naseljeno mesto Elemir

0
459

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović najavio je tokom posete poljoprivrednicima u Elemiru da će država uskoro zakonom regulisati tržište poljoprivrednih proizvoda.

U sklopu obilaska naseljenih mesta na teritoriji Grada Zrenjanina, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović je  nastavio sa  posetama  poljoprivrednim gazdinstvima u tri naseljena mesta na teritoriji grada Zrenjanina. Ministar poljoprivrede se u neposrednom razgovoru sa poljoprivrednicima upoznao još jednom sa najaktuelnijim problemima koji se tiču agrara u ovom delu zemlje. Branislav Nedimović je odgovarajući na novinarska pitanja najavio da će veoma brzo nadležno ministarstvo doneti predlog zakona o regulisanju tržišta poljoprivrednih proizvoda što će olakšati položaj poljoprivrednika kao robnih proizvođača.

Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac je naglasio da je Grad u proteklom periodu poljoprivredi godišnje usmeravao između sto pedeset i dve stotine miliona dinara.

Poljoprivrednik iz Elemira Aleksandar Mihajlov je rekao da je zadovoljan posetom ministra  jer su poljoprivrednici iz prve ruke mogli da čuju informacije koje ih interesuju.

Tokom posete srednjem Banatu, ministar Nedimović je obišao i gazdinstva Janković u Perlezu i Danijela Mendrea u Ečki.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here