Toma Fila: Dačić je najbolji političar koga Srbija trenutno ima

0
140

Advokat Toma Fila je izjavio da podržava predlog Dragana Markovića Palme da Ivica Dačić posle narednih izbora bude premijer, jer je Dačić najbolji političar koga Srbija trenutno ima.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je pohvalio rad koalicionog partnera, lidera socijalista Ivice Dačić koji će, kako je naveo, biti njihov predlog za premijera posle predstojećih izbora na kojima očekuju da budu druga politička snaga u Srbiji. Lider Jedinstvene Srbije je rekao da “Koalicija SPS – Jedinstvena Srbija’’ izlazi sa ponudom, a ponuda su rezultati koje ostvario Ivica Dačić  i zato je kandidat za premijera. Kako komentariše ovaj predlog Markovića, pitali smo advokata Tomu Filu.

Koalicija SPS – Jedinstvena Srbija,prema rečima Dragana Markovića Palme, na narednim izborima očekuje veliki broj glasova, jer i Dačić i Jedinstvena Srbija  imaju šta da pričaju o tome šta su radili i šta će raditi u narednom periodu. On je dodao da Dačićevi rezultati imaju takvu vrednost, kakvu nisu imali zajedno rezultati svih ministara inostranih poslova u zadnjih dvadeset godina.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here