Akcija u “Ogrevu” od 4. do 11. oktobra

0
72

Tokom nedeljne akcije u “Ogrevu” od 4. do 11. oktobra po veoma povoljnim cenama možete kupiti weber lepak za pločice, kondorin, sobna vrata, OSB ploče debljine 9mm I benzinsku testeru.

Stovarišta Ogrev koja se u gradu nalaze na dve lokacije: u Železničkoj ulici bb I na Lazarevačkom drumu bb I u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb nude kompletan građevinski materijal, građu i drvenu stolariju, sve za molere i molerske radove, kompletnu opremu za kupatila, keramičke pločice i sanitarije, sve za demit fasade i ogrev. U akciji nedelje koja će trajati od 4. do 11 oktobra možete pronaći sledeće artikle.

Pored širokog asortimana robe stovarišta Ogreva nude I veoma povoljne uslove plaćanja pa robu možete platiti čekovima građana na 9 mesečnih rata, administrativnom zabranom ili penzinim čekom, a omogućena je I sindikalna prodaja na rate. Stovarišta Ogreva se nalaze u gradu, na Lazarevačkom drumu bb i u Železničkoj ulici bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518. Radno vreme stovarišta u gradu je svakog radnog dana od 8 do 19h  kao i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima od 7.30 do 15.30 h radnim danima i od 7.30 do 13.30 h subotom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here