Menadžment kompanije Gomex posetio je udruženje Suncokret

0
189

Zaposleni iz menadžmenta kompanije Gomex pridružili su se članovima udruženja Suncokret na njihovoj kreativnoj radionici. Osim toga, čestitali su im i na osvojenom trećem mestu na protekloj ,,Mini olimpijadi MNRO”.

Kompanija Gomex, kao društveno odgovorna kompanija, podržava rad i aktivnosti udruženja ,,Suncokret”.  U pitanju je udruženje koje okuplja mlade ljude sa mentalnim poteškoćama, njihove roditelje, stručnjake,volontere i sve ljude dobre volje koji su prepoznali sebe u tome. Menadžment kompanije Gomex posetio je udruženje u toku njihove kreativne radionice a osim toga čestitali su im i na osvojenom trećem mestu na protekloj ,,Mini olimpijadi MNRO’’. Nešto više o tome rekao je Aleksandar Solomun, marketing menadžer kompanije Gomex.

Članovi udruženja Suncokret pripremili su predstavu za sve posetioce.

Sa članovima je na predstavi radila Ines Slepčević, inače profesor engleskog jezika, koja je rekla da joj rad sa decom nije stran. Takođe, govorila je i o ideji predstave kao i o tome na koji način su članovi prihvatili rad na njoj.

Ružica Tomić, predsednica udruženja Suncokret, govorila je o aktivnostima udruženja sa posebnim akcentom na nedavno održanu Mini olimpijadu.

Ružica Tomić se ovom prilikom osvrnula i na saradnju sa kompanijom Gomex kao i na podršku koju im bezuslovno pružaju.

Članovi udruženja Suncokret i predstavnici kompanije Gomex nastavili su druženje u prijatnoj atmosferi a kako su istakli, saradnja će se i dalje nastaviti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here