U Čajetini otvorena renovirana sportska dvorana

0
139

U Čajetini je u petak, 8.novembra otvorena renovirana sportska dvorana u koju je iz opštinskog budžeta izdvojeno sto trideset dva miliona dinara.

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović je predajući na upravljanje zaposlenima i rukovodstvu Sportski centar Čajetina istakao da je ponosan što je opština u potpunosti uspela da kompletno renovira sportsku dvoranu u Čajetini.

Stamatović je najavio i da se na planu poboljšanja sportske infrastrukture neće stati i da će na Zlatiboru biti još ulaganja.

Sportska dvorana je ovim renoviranjem dobila potpuno novi enterijer, sa novom tribinom, tako da ukupni kapacitet sada iznosi oko hiljadu mesta. Izgrađene su četiri nove svlačionice, medicinske prostorije, toaleti za publiku, novi ulaz za gledaoce i kafe bar. Renoviran je i enterijer dvorane, tako što je postavljen novi parket, nove konstrukcije koševa i led rasveta. Napravljeni su i VIP loža, kontrolna soba, prostor za reporterske ekipe i medija centar.

Prisutne je pozdravio i predsednik Upravnog odbora Asocijacije sportskih centara Srbije Dejan Čikić, a otvaranje dvorane na svoj način je pozdravio i pesnik Ljubivoje Ršumović. Program je završen nastupom KUD-a Zlatibor i animatorske grupe.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here