U organizaciji Komande za razvoj Banatske brigade organizovan sportski dan

0
152

U sportskoj hali “Medison”, u organizaciji Komande za razvoj Banatske brigade, a povodom obeležavanja dana brigade, po peti put organizovan je sportski dan.

U okviru priprema za obležavanje17. novembra, dana jedinice, Komanda za razvoj Banatske brigade je po peti put organizovala sportsko takmičenje u hali sportova “Medison”, koje je ove godine okupilo 60-ak učesnika koji su se nadmetali u malom fudbalu, basketu i odbojci. Takmičenje je, nakon intoniranja himne Republike Srbije, otvorio komandant Komande za razvoj Banatske brigade potpukovnik Aleksandar Dedić, koji je učesnicima poručio da se prilikom nadmetanja vode principima fer pleja i da u sportskim okršajima budu žestoki, vatreni i borbeni, ali da istovremeno sačuvaju i sebe i svoje protivnike.

Na ovogodišnjem sportskom takmičenju, u organizacije Komande za razvoj Banatske brigade nadmetale su se ekipe ove vojne jedinice, grada Zrenjanina, Vatrogasno-spasilačkog bataljona, kompanije “Dijamant” i ekipa privrednika i preduzetnika sa teritorije grada Zrenjanina. Nakon takmičenja učesnici su nastavili druženje uz vojnički pasulj.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here