Grad Zrenjanin obezbedio novo vozilo za prevoz korisnika dnevnog centra Alternativa

0
112

Na Trgu slobode izvršena je primopredaja specijalnog vozila namenjenog za prevoz dece sa telesnim i intelektualnim invaliditetom koja borave u dnevnom centru „Alternativa“. Vrednost vozila je 5. 460.000 dinara.

Deca koja borave u dnevnom centru „Alternativa“ od sada će do centra stizati novim, specijalizovanim vozilom, koje je za potrebe ovog centra obezbedio grad Zrenjanin. Ključeve vozila, na Trgu slobode, direktoru Centra za socijalni rad Oliveri Lisici, uručio je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić koji je istakao da je cilj pribavljanja vozila bezbedan prevoz korisnika do centra i unapređenje ove usluge Centra za socijalni rad.

Direktor Centra za socijalni rad Olivera Lisica zahvalila se na uručenom vozilu i istakla da će novo vozilo biti od velike pomoći i korisnicima i zaposlenima u centru, da će omogućiti bezbedan prevoz korisnika do „Alternative“ i obezbediti održivost i stalnost ove usluge.

Olivera Lisica je još rekla da usluge dnevnog centra „Alternativa“ trenutno koristi desetoro dece i da ovaj centar ispunjava sve uslove i standarde neophodne za obavljanje ove delatnosti, kao i da grad plaća stručne radnike u dnevnom centru i vozače i pratnju u vozilu, kojim deca stižu do „Alternative“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here