Nova akcija stovarišta “Ogrev”

0
145

Stovarišta “Ogreva” iz akcije, koja će trajati  od 29. novembra do 6. decembra, izdvajaju briket, pelet, ogrevno drvo cepanice i u paleti, kao i ugalj Kostolac i Pljevlja.

Stovarišta Ogrev koja se u gradu nalaze na dve lokacije: u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb nude kompletan građevinski materijal, građu i drvenu stolariju, sve za molere i molerske radove, kompletnu opremu za kupatila, keramičke pločice i sanitarije, sve za demit fasade, kao i ogrev. U akciji nedelje koja će trajati 29. novembra do 6. decembra na stovarištima ogreva po veoma povoljnim cenama možete kupiti pločice, ugaonu brusilicu, kamenu vunu, sobna vrata ili norveške radijatore, a kada je u pitanju ogrev na akciji je briket, ogrevno drvo u paleti, cepanice, pelet i ugalj kostolac i pljevlja.

Pored širokog asortimana robe stovarišta Ogreva nude i veoma povoljne uslove plaćanja. Kupljenu robu možete platiti čekovima građana na 9 mesečnih rata, administrativnom zabranom ili penzionim čekom na 5, 8 ili 12 meseci, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518. Radno vreme stovarišta u gradu je svakog radnog dana od 8 do 16:30h  kao i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima od 7.30 do 14.30 h radnim danima i od 7.30 do 13.30 h subotom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here